you

atinge piscuri noi

Servicii de creație website arad

servicii de creație de site-uri web arad

YOU media Arad vă pune la dispoziție servicii de creare site-uri web și website design în Arad. Crează-ți un website pentru firma ta din Arad. Un site internet pentru prezentarea firmei tale din Arad, va crea noi oportunități de prezentare a afacerii tale nu doar pe plan local în Arad, ci și la nivel național. Agenția de design web YOU media vă oferă aceste servicii de creare web site, la prețuri competitive și în timp record.

Site web pentru firma ta Arad

Crearea unui web site pentru firma ta din Arad implică, pe lângă elementele de design website, și elemente de securizare a accesului neautorizat. Consultanții IT YOU media țin constant seama de aceste aspecte esențiale ale crearii unui web site.
Un site web bine gândit, creat de către o agenție media de calitate, este optimizat pentru a fi rulat pe diferite platforme si medii de display. Agenția YOU media Arad crează situri web pentru firme în Arad cu diverse domenii de activitate, asigurându-se atât de estetica grafică a creării site-ului web Arad cât și de securizarea sa.
Pentru clienții care doresc, punem la dispoziție servicii de audit securitate web site. Contactați-ne pentru detalii.

costuri si buget Site internet

Când vinde vorba de costuri si buget pentru servicii de imagine, știm din experiență că preferințele clienților noștri se îndreaptă către calitatea lucrului bine făcut. Un web site profesional, securizat, conține nu doar elemente grafice și o estetică impecabilă, ci și elemente de securizare a conținutului, care nu sunt vizibile publicului. Din aceste considerente, fiecare proiect de realizare sit web pentru clienții business, este discutat cu fiecare client în parte pentru a obține un raport calitate – preț maxim, fără a pierde din eficiența produsului final. Pentru a discuta opțiunile cele mai potrivite proiectului dvs., luați legătura cu un consultant YOU media Arad sau consultați lista de mai jos cu întrebări frecvente și răspunsuri.

Securitate și design, un tandem imbatabil

Site-urile web create de către YOU media sunt funcționale dar și securizate  corespunzător. Cu ajutorul serviciului dedicat de monitorizare și back-up, ne asigurăm că afacerea ta va rula fără probleme.

Întrebări frecvente și răspunsuri

despre crearea de web site-uri de către YOU media Arad

Ca regulă de bază, de la primirea materialelor media, până la livrarea proiectului finalizat, durata de lucru a proiectului poate varia între 7 si 12 zile. Acest termen include și perioada de testare pe diferite medii de afișare. Totuși, recomandarea noastră este de a ține cont de o perioadă de minimum 15 zile până la finalizarea tuturor detaliilor tehnice.

Proiectele de creare web site reprezintă lucru făcut pe măsura fiecărui client. Din aceste considerente, agenția YOU media Arad nu practică un model de “preț fix”. Ținem cont de bugetul fiecărui client, de solicitările sale, de parametrii și cerințele proiectului și oferim servicii de consultanță web pentru fiecare caz, individual. Contactați-ne pentru a stabili o întâlnire.

Materialele media (imagini, text, clipuri video, șamd.) sunt elemente esențiale necesare proiectului de site internet. Aceste materiale sunt individuale și specifice fiecărui client. 
La cerere, YOU media pune la dispoziție servicii de fotografie profesională, fotografie cu drona, servicii de filmare, precum și servicii de copywriting pentru materialele textuale. Aceste servicii sunt tarifate separat.

În primul rând, de un nume de domeniu.
YOU media pune la dispoziție clienților săi servicii de rezervare nume domeniu începând de la 65 lei/an. 
În al doilea rând, pentru a găzdui un web site, este nevoie de un serviciu de găzduire.
YOU media pune la dispoziție clienților săi servicii de găzduire web începânde de la 200 lei/an. Costurile aferente menționate mai sus, sunt plătite integral, pe un an întreg.
Pentru a finaliza un proiect de web site, clienul are nevoie de toate materialele media necesare, precum logo companie, texte, imagini, clipuri video. 

Costurile pentru un proiect de creație site web au trei componente:
– costurile anuale cu numele de domeniu și găzduire web
– costurile fixe pentru dezvoltarea proiectului de web site
– costurile conexe cu materialele media (pregătirea textelor, ședință foto sau video – dacă este aplicabil) 
În principiu, dacă nu există alte dorințe specifice, acestea sunt toate costurile care vor trebuie incluse în bugetul de media.

Pe perioada de testare, website-ul va fi vizibil doar programatorilor și clientului.
Publicul nu va vedea proiectul în timp ce încă se lucrează la acesta.
După ce toate detaliile tehnice au fost finalizate, website-ul va fi pus în mod de producție și va fi vizibil publicului.
Odată ce situl web este live, clientul poate să se bucure de trafic și de beneficiile web site-ului său.

Din experiență știm că un site web este dinamic și actualitatea conținutului se modifică. Clienții YOU media beneficiază de un cont de editor pentru a își actualiza cu ușurință conținutul, atunci când este necesar. Alternativ, clienții care doresc să beneficieze de  actualizare făcute de către echipa YOU media,  pot opta pentru acest serviciu opțional.

Ia legătura cu un consultant YOU media pentru a obține o ofertă de preț pentru web site-ul tău.