you

atinge piscuri noi

Creare Tur Virtual 3D Imobiliare Scanare proprietate cu camera 3D pentru tur virtual 360 grade Arad si Timisoara

prezentări 3D 360 grade proprietați imobiliare

Prezintă-ți proprietatea imobiliară într-un mod deosebit cu un tur interactiv 3D.

Prezentările virtuale 3D sunt  compatibile cu orice mediu de redare 2D sau 3D precum telefon mobil, monitor 3D, display holografic, monitor normal, TV, căști VR, infoKiosk.

Tururile virtuale 360° create de către YOU media oferă cel mai rapid mod de a produce planuri de etaj precise, oferind în același timp și  o experiență de navigare intuitivă pentru fiecare utilizator.

Prin utilizarea unui scaner laser care integrează tehnica LIDAR, se creează măsurători de acuratețe înaltă, care sunt incluse automat în turul 3D VR.

Evidențiază caracteristicile proprietății tale îndrumând pospecții clienți către ceea ce trebuie să vadă!

Prin intermediul unui tur virtual, oferi posibilitatea clienților de a se asigura că nu au omis vreun aspect important chiar și după ce au venit la vizionare.
Tururile virtuale 3D oferite de către YOU media captează cele mai importante aspecte ale proprietății imobiliare, într-un mod elegant și eficient, prin imagini de prezentare 360 grade.

precizie sublimă în scanare

Timpul unui consultant imobiliar este valoros

Eficientizează-ți activitatea și asigură-te că vei rezerva vizionări pentru cei mai potriviți prospecți interesaţi de proprietăţile tale.

Vei avea şanse mai mari de a tranzacționa şi interesul față de portofoliul tău va crește cu peste 75%, dacă şi tu vei alege Turul Virtual 3D   360°. În plus, îți poți prezenta portofoliul prospecților tăi, online, Live, de la distanță.

prezentări virtuale 3D pentru proprietăți imobiliare cu plan de situație integrat

Cunoaștem importanța planurilor de etaj de calitate superioară și valoarea pe care o au acestea pentru portofoliul tău.
Fiecare prezentare tur 3D YOU media, vine cu planuri de etaj atât în format online, cât și în format imprimabil.
Pe piața competitivă de astăzi, știm că trebuie să te evidențiezi continuu față de concurență.
Prezentarea unor planuri de situație profesionale, interactive și detaliate pot face diferența între tine și competitorii tăi.

avantaje și beneficiile unui tur 3D 360 grade pentru proprietăți imobiliare

Contractezi mai ușor

Prin integrarea tururilor virtuale 3D în portofoliul tău de servicii oferite, câștigi cu ușurință noi clienți.
Arăți clienților tăi cum vei atrage cumpărători și prospecți  mai calificați, oferind informațiile cheie într-un format online, ușor accesibil de către toți prospecții

Vinzi mai repede

Tururile virtuale 3D pentru proprietăți imobiliare sunt mai mult decăt un instrument vizual. Prin funcția lor interactivă, vizitatorii se pot deplasa virtual prin spațiu. Proprietățile care au un tur 3D au o rată de conversie  mai bună în comparație cu cele care au doar poze.

Economisești timp și bani

Angajarea unor persoane separate pentru planuri, imagini și videoclipuri poate fi costisitoare și incomodă.
Cu un tur virtual 3D VR 360 grade produs de YOU media, ai acoperit toate aceste operațiuni, cu o singură intervenție. 
Simplu, eficient și rentanbil!

Reduci stresul și inconveniența

Cu un tur virtual 3D VR 360 grade produs de YOU media, reduceți stresul proprietarilor, eliminând inconveniența vizitelor la domiciliu, vecinii curioși și prospecții necalificați.
Casa este întotdeauna pregătită impecabil pentru o vizionare: deschis 24/7.

prezintă-ți proprietățile live, de la distanță, din comfortul biroului

tururile virtuale 3D pentru proprietăți imobiliare create de YOU media pot fi prezentate LIVE, clienților tăi, de la distanță

Nu amâna pe luna viitoare ce poți face astăzi!
Adeseori locația curentă a prospecților nu permite vizionări la proprietate în timp util. Acum ai posibilitatea de a-ți prezenta portofoliul în direct, de la distanță, celor interesați de proprietățile tale. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet!

Astfel vei afla mai ușor dacă o proprietate specifică este într-adevăr potrivită criteriilor lor și vei putea să îți recalifici prospecții mai eficient, prin redirijarea atenției lor către alte alternative. 
YOU media își pune la dispoziție serviciul de prezentare online în direct a proprietății tale. Cu 5 clickuri, ai început prezentarea. Vrei să afli mai multe? Contactează-ne!

Experimentează acum un tur virtual 3D demo  

întrebări frecvente și răspunsuri
despre tururile virtuale 3D create de către YOU media

Turul virtual 3D poate fi rulat pe orice tip de dispozitiv, fie că acesta este cu display 2D sau 3D, de la telefon mobil, TV, monitoare PC până la cele mai complexe medii de afișare holografică. Redarea prezentării este independentă de platforma dispozitivului.

Tururile 3D VR (Realitate Virtuală) sunt identice cu cele 3D dar au o componentă suplimentară adăugată în instrucțiunile de redare. Această componentă face ca imaginile să fie redate stereoscopic. Pentru a viziona un tur 3D în mod realitate virtuală, este nevoie de o cască VR. Efectul obținut este o experiență imersibilă în realitate: exact ca și cum te-ai afla acolo!

Turul virtual 3D va fi livrat în maxim 3 zile* lucrătoare de la procesarea completă a fișierelor.

* cu excepția sărbătorilor legale, sâmbăta și duminica

Scanarea proprietății va fi efectuată de către un operator YOU media la data și ora stabilită cu clientul, în prezența consultantului imobiliar sau a proprietarului.
Procesul de scanare poate dura între 30 și 90 de minute, în funcție de suprafața care trebuie scanată, de condițiile de pe teren, precum și de alți factori.

Costul unui tur virtual 3D este conform nivelului contractual stabilit în relația cu agenția imobiliară.
Termenul de plată este de 5 zile lucrătoare de la livrarea materialelor.
În cazul proiectelor individuale de tip retail, costul turului virtual este cel comunicat prin oferta contractuală.
Termenul de plată pentru proiectele individuale de tip retail este plată integrală, în avans.

Da, este posibil. Personalizarea turului virtual 3D cu fotografia consultantului și/sau logo-ul agenției este opțională și se poate solicita contra-cost, înainte de livrarea fișierelor.

Da, este posibil. Personalizarea turului virtual 3D cu un scurt videoclip de prezentare a proprietății este opțională și se poate solicita contra-cost, înainte de livrarea fișierelor.

Da, virtualizarea unui spațiu gol sau a retușurilor imaginilor (mobilier nedorit, elemente constructive, etc.), ori crearea unei atmosfere speciale (apus de soare, cer senin, etc.)  este posibilă pentru prezentările 3D făcute cu echipamentele YOU media.  Virtualizarea este un  serviciu opțional oferit contra-cost și această opțiune se poate solicita înainte de livrarea fișierelor.

Da. Planurile de situație pentru interioare (schițele proprietății scanate) sunt incluse gratuit, atât în turul virtual 3D cât și ca fișier independent, livrat în format PDF. Nu sunt incluse însă planuri de situație cu exteriorul proprietății (curți, grădini, terenuri aferente, garaje, dependințe, anexe, spații comune, etc.). Acuratețea dimensiunilor afișate este de până la 28 milimetri la 10000 milimetri măsurați.

Turul virtual se livrează clientului încapsulat în fișier zip și trimis prin wetransfer.com.
Clientul poate descărca fișierul în termen de 7 zile de la trimitere. 
După decompresie, fișierele se pot încărca individual pe serverul agenției, într-o mapă dedicată.
Instrucțiunile de integrare pe web site sunt incluse.

YOU media pune la dispoziție servicii opționale de asistență tehnică contra-cost pentru integrarea turului virtual 3D al proprietății imobiliare.

Da, este posibil. Fiecare proiect de tur imobiliar 3D VR vine cu opțiune gratuită de hosting a fișierelor pe o perioadă de 12 luni consecutive de la livrare.
După expirarea termenului de 12 luni, se aplică un cost uniform de 50 lei/lună, per proprietate.

Integrarea turului virtual 3D al proprietății imobiliare se face prin intermediul unui script HTML.
Instrucțiunile de integrare pe web site sunt incluse.
YOU media pune la dispoziție servicii opționale contra-cost de asistență tehnică pentru integrarea turului virtual 3D al proprietății imobiliare.

Funcția de Realitate Virtuală este opțională și poate fi solicitată contra-cost înainte de livrarea proiectului 3D.
Pentru a viziona un tur 3D imobiliar în modul Realitate Virtuală, este necesară o cască VR.
YOU media oferă contra-cost clienților business, și echipamente VR precum ar fi căști VR și medii holografice.

Da, este posibil. Integrarea Google maps in turul virtual este opțională și se poate solicita contra-cost, înainte de livrarea fișierelor.

Instrucțiuni complete pentru integrarea tururilor virtuale 3D create de către YOU media, găsiți pe acest link: download fișier PDF instrucțiuni.

 

Instrucțiuni complete pentru prezentarea în direct a tururilor virtuale 3D la distanță, găsiți pe acest link: download fișier PDF instrucțiuni.

Înainte de a iniția o sesiune de prezentare LIVE, mergeți pe http://www.markk.info/live 
iar apoi urmați instrucțiuni prezentate în fișierul PDF.

Ia legătura cu un consultant YOU media pentru a solicita o ofertă de preț