you

atinge piscuri noi

creatori de media digitală

Vrei să îți propulsezi afacerea la un nou nivel?
Vino și lucrează cu o echipă profesionistă, care este dedicată atât felului în care te vei prezenta lumii, cât și modului în care conținutul mesajul tău va dobândi un impact maxim asupra audienței tale.
Beneficiile tale? 
Conversia mai facilă a prospecților în clienți.

Timpul unui consultant imobiliar este valoros

Eficientizează-ți activitatea și asigură-te că vei rezerva vizionări pentru cei mai potriviți prospecți interesaţi de proprietăţile tale.

Vei avea şanse mai mari de a tranzacționa şi interesul față de portofoliul tău va crește cu peste 75%, dacă şi tu vei alege Turul Virtual 3D 360°. În plus, îți poți prezenta portofoliul prospecților tăi, online, Live, de la distanță.

serviciile noastre, imaginea ta

prezentări virtuale 3D VR    360°

Prezintă-ți proprietatea imobiliară într-un mod deosebit cu un tur interactiv 3D.

Prezentările virtuale 3D sunt  compatibile cu orice mediu de redare 2D sau 3D precum telefon mobil, monitor 3D, display holografic, monitor normal, TV, căști VR, infoKiosk.

Tururile virtuale 360° create de către YOU media oferă cel mai rapid mod de a produce planuri de etaj precise, oferind în același timp și  o experiență de navigare intuitivă pentru fiecare utilizator.

Prin utilizarea unui scaner laser care integreaza tehnica LIDAR, se crează măsurători de acuratețe înaltă, care sunt incluse automat în turul 3D VR.

Securitate și design, un tandem imbatabil

Site-urile web create de către YOU media sunt funcționale dar și securizate  corespunzător. Cu ajutorul serviciului dedicat de monitorizare și back-up, ne asigurăm că afacerea ta va rula fără probleme.

Site webcreație web site Arad YOU media

Prezintă-te lumii ca un Pro!
Un site bine făcut,  arată elegant, este interactiv și mai presus de toate,
este securizat. YOU media îți poate face un web site care te va satisface pe deplin! 

Optimizare SEO – Fii ușor de găsit în principalele motoare de căutare!

Ai un site care oferă servicii excelente dar clienții nu te pot găsi cu ușurință? Atunci îți recomandam serviciile noastre de optimizare SEO.
Contactează-ne pentru detalii.

Magazin onlineVinde fără limitări!

Un magazin online nu mai este apanajul exclusiv al marilor companii.
Și tu poți vinde online prin propriul tău magazin pe internet.
Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire.

Media socială – Fii vizibil pe IG si FB

Promovarea cu iscusință pe rețelele de socializare a  imaginii tale și a serviciilor pe care le oferi,  este cheia succesului. Descoperă serviciile noastre de promovare, personalizate specific afacerii tale.  

Conținut video & foto  – creație de video și procesare de imagine

Procesarea video și de imagine sunt esențiale pentru a obține un look finisat. De la editare video până la conceptul final, totul se poate realiza
de către echipa noastră de profesioniști.